Steps4Change.ro

Inteligenta emotionala

"Valorile personale – busola vietii TALE!", 27 octombrie 2009, ora 18:30

October 10th, 2009

Vrei sa descoperi ceea ce este cu adevarat important pentru tine? Vrei sa renunti la auto-sabotaj? Doresti ca proiectele tale  sa reflecte si sa respecte  valorile tale?

In acest caz, te invit la intalnirea “Pasi pentru schimbare” cu tema “Valorile personale – Busola vietii TALE” din data de 27 octombrie 2009, ora 18:30.

Iata 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:

  • identifici valorile tale nucleu
  • ai propria ta “busola” prin care iti ghidezi alegerile in functie de ceea ce conteaza pentru tine
  • reduci stressul si diminuezi auto-sabotajul

Ce inveti in acest program:

1. Descoperi raspunsul la intrebarea:

Ce este cu adevarat important pentru tine?

2. Ai propriile tale punctele tale de reper in functie de care iei deciziile personale si profesionale.

3. Eviti conflictele interne si “filtrezi” mai bine oamenii, intamplarile si mediul. Valorile te ajuta sa stai departe de ceea ce nu iti doresti  si sa atragi viata pe care o vrei.

Faci primii pasi in a-ti descoperi misiunea personala, deoarece dupa cum spunea Anthony Robbins – “valorile ne ghideaza toate deciziile si, prin urmare, destinul”.

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach si trainer specializat in acompanierea clientilor in procese de tranzitie. Pentru mai multe informatii despre Raluca, viziteaza http://steps4change.ro.

Cum se va desfasura:

Pe parcursul a trei ore vei parcurge exercitii individuale si de grup de coaching. Principalele exercitii folosite sunt inspirate din programarea neuro-lingvistica si terapie prin arta.

Locatia: Leads, Str. Schitu Magureanu nr.7. Puncte de reper: in apropierea Bd. Mihail Kogalniceanu / Regina Elisabeta, vis-a-vis de Floraria Cismigiu si langa Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, dupa magazinul Angst la intrare cu o usa de lemn maro.

Data: marti 27 octombrie, ora 18:30 – 21:30.

Inscrie-te ACUM trimitand e-mail la daniela.elena.david@gmail.com. Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul inscris”.

Investitia ta: 70 RON. Plata se face pe loc.

Über die inhalte des islamischen religionsunterrichts entscheidet ein beirat Lesen Sie den vollen Bericht übergangsweise bis längstens mitte 2019 mit

Comments are closed.

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)