Steps4Change.ro

Inteligenta emotionala

Trainer, “Traieste din plin”, 5-11 septembrie

July 22nd, 2011

Ce faci in saptamana 5 –11 septembrie 2011? Ce zici de o vacanta la munte in care sa-ti restabilesti directia in viata?

Daca simti ca ai nevoie sa iei o pauza de cateva zile numai pentru tine, ca sa iti revezi prioritatile si viata in ansamblu ei, acesta poate fi programul ideal pentru tine.

Vino alaturi de noi intr-o experienta prin care iti vei redescoperi puterea si pasiunea de a trai viata asa cum iti doresti. Adu cu tine oboseala adunata din multa munca, constrangerile care te opresc din a face schimbari importante, visele de viata lasate la o parte, dar si dorinta ta ferma de a face acum ceva pentru tine.

Vei avea la dispozitia ta 9 facilitatori profesionisti care vor crea pentru tine un spatiu sigur, relaxat, plin de respect si caldura. Cat despre mine, voi facilita o tema cu care poate te-am obisnuit – descoperirea misiunii personale.

Vei experimenta atat de multe metode de descoperire de sine incat va fi imposibil sa nu gasesti metoda ta, cu care sa-ti continui procesul de crestere in fiecare zi, dupa ce te intorci acasa.

Cine suntem?

O echipa de profesionisti pe drumul dezvoltarii personale. Coachi, facilitatori si terapeuti corporali cu experienta in coaching organizational, life coaching si facilitare de grupuri de dezvoltare personala.

Perioada: 5 –11 septembrie 2011

Data limita de inscriere: 14 august 2011

Numar de locuri: 30

Mai multe detalii poti gasi aici: http://cursurisicertificari.ro/traieste-din-plin.html sau contactand-o pe Magda Blidarus, 0723 635 846 sau echipa@traiestedinplin.com.

Quantitative zusammenhänge an zerstreuungslinsenfür zerstreuungslinsen https://ghostwritinghilfe.com/ gelten die gleichen zusammenhänge zwischen gegenstandsgröße, bildgröße, gegenstandsweite, bildweite und brennweite wie für sammellinsen

Comments are closed.

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)