Steps4Change.ro

Evenimente

Supervizare in Coaching, sambata 24 octombrie

October 19th, 2015

Ce vei invata?

Masterclasele de Coaching supervizate dezvolta expertiza de coaching in trei mari directii:

  • Cresterea intelegerii si a competentelor  in coaching-ul individual (unu la unu)
  • Competente de baza in coaching-ul executiv, bazate pe profesionalism, creativitate si satisfactie
  • O mai buna intelegere a ceea ce este necesar pentru dezvoltarea/intensificarea vanzarilor si marketing-ului; crearea de produse; accesarea strategiilor  inovative de succes; dezvoltarea unui fin “simt in afaceri”; aprofundarea  sistemelor de networking actuale.

Masterclasele de Coaching supervizate se aplica multiplelor strategii de practica in coaching, ce nu impun limite indivizilor sau grupurilor infolosirea unei anumite teorii sau unor anumite concept.


Urmand acest curs vei putea sa:

  • sa aplici deprinderile si modelele de coaching
  • sa utilizezi, sa reflectezi si sa explorezi corespunzator domeniul coaching-ului atat in teorie cat si in practica
  • sa reflectezi in mod analitic asupra dezvoltarii propriilor nevoi in coaching si sa actionezi in mod corespunzator pentru a te adresa acestor nevoi, dezvoltandu-ti in acelasi timp propriile puncte forte
  • sa sintetizezi cunostintele acumulate impreuna cu abilitatile tale pentru a-ti dezvolta propriile cunostinte profesionale si practice.

Iata invitatia mea si ce spun participantii la sesiunile anterioare:


watch video

“Beneficiul cel mai mare al cursului este cursul in intregime. Este un curs foarte bine structurat, condus, gestionat si organizat”. (S.C)

“Exercitiile practice, modalitatea si diversitatea feedback-urilor primite, experienta si suportul facilitatorilor, fac din acest curs unul indispensabil pentru cei ce sunt deja coachi sau coachi in formare” (V.P.)

“Componenta practica este foarte atragatoare si utila. Poti invata mult mai repede practicand si asumandu-mi mai multe roluri (coach, client, observator). Prin practica si exercitiile prevazute in structura sesiunilor, pot stapani mult mai bine procesul de coaching.” (A.P)


Aveti in fata un proces de invatare incitant, proces in care veti beneficia de o experienta interactiva, ghidare verbala, demonstratii; dezbateri si training; o combinatie cuprinzatoare de elemente informative si de dezvoltare. Cursul este gandit a fi bazat pe  auto-invatare, in cadrul unei experiente de invatare in echipa, facilitate de lideri de grup experimentati. Astfel asiguram beneficiul experimentarii unor scenarii de viata reale adresate nevoilor tale de invatare.

Pentru detalii si inscrieri ne puteti contacta la:

Irina Toma pe email la irina.toma@noble-manhattan.com

sau la telefon:  0724 190 927 .0724 190 927

Data limita pentru inscrieri: 20 Octombrie 2015.

Taguri: , , ,

Comenteaza

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)