Steps4Change.ro

Inteligenta emotionala

SUPERCOACH modulul 3, "Cum sa am EU succes" 29-30 iunie

June 21st, 2010

Dragi Coach-i,

Au mai ramas  7 zile in care va puteti inscrie la al treilea modul din seria SuperCoach cu tema Cum sa am EU succes? care se va desfasura pe 29 si 30 iunie in Bucuresti.

Acest program este unic pe piata din Romania fiind primul si singurul workshop de anvergura cu specific antreprenorial dedicat eminamente coach-ilor. In plus, spre deosebire de marea majoritate a programelor de training oferite pe piata, ofera GARANTIE 100% – returnarea investitiei in cazul in care un participant doreste acest lucru (vezi detaliile mai jos).

Workshopul intitulat “Cum sa am EU succes?” se adreseaza acelora dintre voi care se regasesc in una sau alta dintre urmatoarele ipostaze:

  • Ai absolvit un program de formare in coaching dar inca te intrebi cand iti vei recupera costul acestuia?
  • Te-ai plictisit sa faci numai coaching pro-bono cu rudele, prietenii si colegii de birou?
  • Continui sa mergi la programe de formare sperand sa-ti creasca bussines-ul si tot nu se intampla nimic semnificativ?
  • Vrei sa afli cum, chiar si in aceste vremuri de restriste, unii coach-i continua sa prospere, avand clienti platitori?
  • Vrei sa-ti infrangi teama de a incepe, in sfarsit, sa te “vinzi” ca si coach?

Asa cum afirma una dintre participantele la modulele anterioare :

“Tematica este mai mult decât binevenită şi chiar are un caracter de urgenţă in mediul nostru. Coaching-ul ca business serios, din care sa trăiesti, cere o abordare temeinică, bine gândită, racordată la realităţile actuale ale pieţei, la nevoi autentice ale clientilor, pe care trebuie sa le cunoastem bine şi pentru care este necesară o buna pregatire şi un marketing adecvat. Atât Mihai cât şi Raluca au pus în dezbatere şi au reuşit să atragă atenţia asupra riscului pentru unii dintre noi de a ne cantona in zona de interes pentru un coaching de dragul sufletului nostru, adresat propriilor noastre nevoi intelectuale şi emoţionale,[…] uitand sau ignorand faptul că, pentru a fi un business adevărat, […] este absolut necesar să abordăm coaching-ul ca pe un business, inclusiv în ce priveşte principiile de marketing, din care poziţionarea pe piaţă, găsirea nişei care să ne diferenţieze sunt condiţii a le reuşitei.”

Maria Valeanu, Coach in formare

Printre beneficiile participarii la Modul Cum sa am EU succes? se numara:

1.Iti vei elabora/clarifica strategia de afaceri a firmei tale

2. Vei afla cum sa iti faci un plan de venituri si cheltuieli care sa te ajute sa iti conduci afacerea intr-un mod profitabil

3. Itivei clarifica relatia ta cu banii

4.Vei cunoaste si vei exersa diferite tehnici de vanzare adaptate tipologiilor de clienti pe care vrei sa ii atragi

5.Vei avea la dispozitie elementele esentiale ale contractelor comerciale de coaching

GARANTAT 100%: In cazul in care un participant decide, inainte de pauza de pranz a primei zile, ca workshop-ul la care participa nu este ceea ce isi doreste, se poate retrage si ii va fi returnata taxa de participare platita, mai putin o taxa de administrare.

Si de aceasta data vom oferi participantilor o combinatie de informatii, modele si “retete” de succes pe care noi insine le folosim, precum si spatiu de analiza si reflectie a realitatilor specifice fiecaruia dintre participanti, prin exercitii menite sa incurajeze formulare de raspunsuri la intrebari esentiale pentru succes.

In acest sens, iata alte aprecieri oferite de coach-i care au participat la modulele anterioare SuperCoach:

“ … garantez ca este o experienta  inovativa cu un puternic simt al identificarii solutiilor “out of the box”.  O abordare a subiectelor  – pe de o parte: eficienta, energica, foarte bine documentata si orientata spre rezultate, asemenea unui generator de solutii creative pentru situatii complexe, diferite. Pe de alta parte, o abordare originala, foarte creativa, as putea spune chiar unica, a misiunii personale a fiecaruia dintre participanti, cu fine accente: pe autocunoastere si autodezvoltarea acestora.”

Elena Capruciu, Life & Business Coach, Code HR Consulting

“SuperCoach este extrem de util deoarece este focusat pe instrumentele de marketing necesare atunci cind luam in discutie un business viabil si in concordanta cu brandul personal.

Un punct forte al modulului sunt exercitiile practice de interactiune cu potentiali clienti, intr-un interval de timp limitat – asa cum se intimpla de cele mai multe ori in situatii reale.”

Mona – Lisa Caravaniez Coach in formare, Meta-Systeme Coaching

Facilitatori:

Facilitatorii sunt Mihai Popa Radu, coach-ul anului 2008 (www.seeds4succes.ro ) si Raluca Mohanu (www.steps4change.ro ).

Date de desfasurare:

29-30 iunie 2010, ora 9 :00 – 17 :30.

Locatie:

Seeds For Happiness, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Bucuresti.

Investitia ta: 315 Euro pentru inscrieri si plata efectuata pana pe 25 iunie sau 350 euro dupa aceasta data.

GARANTAT 100%: In cazul in care un participant decide, inainte de pauza de pranz a primei zile, ca workshop-ul la care participa nu este ceea ce isi doreste, se poate retrage si ii va fi returnata taxa de participare platita, mai putin o taxa de administrare

Te poti inscrie pe e-mail la adresele mihaipr@seeds4success.ro sau raluca.mohanu@steps4change.ro. Mai multe detalii poti afla sunand la 0726 020 894 (Mihai Popa Radu) si 0724 515 669 (Raluca Mohanu).

We are https://justdomyhomework.com/ not using this data for ad-related purposes, as other educational services conceded they were

Comments are closed.

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)