Steps4Change.ro

Inteligenta emotionala

SuperCoach modulul 2 – "De ce EU?", 9-10 iunie

June 2nd, 2010

Au mai ramas  7 zile in care va puteti inscrie la al doilea modul din seria SuperCoach cu tema De ce EU? care se va desfasura pe 9 si 10 iunie in Bucuresti.

Prin ce este unic pe piata acest workshop ? In primul rand este primul si singurul workshop de anvergura cu specific antreprenorial dedicat eminamente coach-ilor. Totodata, este unic prin faptul ca ofera GARANTIE 100%  returnarii investitiei in cazul in care un participant doreste acest lucru (vezi detaliile mai jos).

Workshopul intitulat “DE CE EU?” se adreseaza acelora dintre voi care se regasesc in una sau alta dintre urmatoarele ipostaze:

  • Ai absolvit un program de formare in coaching dar inca te intrebi cand iti vei recupera costul acestuia?
  • Te-ai plictisit sa faci numai coaching pro-bono cu rudele, prietenii si colegii de birou?
  • Continui sa mergi la programe de formare sperand sa-ti creasca bussines-ul si tot nu se intampla nimic semnificativ?
  • Vrei sa afli cum, chiar si in aceste vremuri de restriste, unii coach-i continua sa prospere, avand clienti platitori?
  • Vrei sa-ti infrangi teama de a incepe, in sfarsit, sa te “vinzi” ca si coach?

Asa cum afirma una dintre participantele la primul modul :

“Tematica este mai mult decât binevenită şi chiar are un caracter de urgenţă in mediul nostru. Coaching-ul ca business serios, din care sa trăiesti, cere o abordare temeinică, bine gândită, racordată la realităţile actuale ale pieţei, la nevoi autentice ale clientilor, pe care trebuie sa le cunoastem bine şi pentru care este necesară o buna pregatire şi un marketing adecvat. Atât Mihai cât şi Raluca au pus în dezbatere şi au reuşit să atragă atenţia asupra riscului pentru unii dintre noi de a ne cantona in zona de interes pentru un coaching de dragul sufletului nostru, adresat propriilor noastre nevoi intelectuale şi emoţionale,[…] uitand sau ignorand faptul că, pentru a fi un business adevărat, […] este absolut necesar să abordăm coaching-ul ca pe un business, inclusiv în ce priveşte principiile de marketing, din care poziţionarea pe piaţă, găsirea nişei care să ne diferenţieze sunt condiţii ale reuşitei.” Maria Valeanu, Coach in formare

Printre beneficiile participarii la Modul DE CE EU? se numara:

1.Iti vei formula propria Marca Personala

2.Vei constientiza importanta pozitionarii propriei afaceri si vei explora modalitati prin care sa identifici categoriile de clienti pe care ii poti servi cel mai bine

3.Pornind de la pozitionare, iti vei contura mixul de marketing adecvat comunicarii eficiente a Marcii  Personale

4.Vei identifica tipurile de promovare optime pentru afacerea ta

5.Vei afla cum sa iti faci o planificare financiara care sa te ajute sa iti conduci afacerea  intr-un mod profitabil

GARANTAT 100%: In cazul in care un participant decide, inainte de pauza de pranz a primei zile, ca workshop-ul la care participa nu este ceea ce isi doreste, se poate retrage si ii va fi returnata taxa de participare platita, mai putin o taxa de administrare de 75 de euro.

Si de aceasta data vom oferi participantilor o combinatie de informatii, modele si “retete” de succes pe care noi insine le folosim, precum si spatiu de analiza si reflectie a realitatilor specifice fiecaruia dintre participanti, prin exercitii menite sa incurajeze formulare de raspunsuri la intrebari esentiale pentru succes.

In acest sens, iata alte aprecieri oferite de coach-i cu experienta care au participat la primul modul SuperCoach:

“ … garantez ca este o experienta  inovativa cu un puternic simt al identificarii solutiilor “out of the box”.  O abordare a subiectelor  – pe de o parte: eficienta, energica, foarte bine documentata si orientata spre rezultate, asemenea unui generator de solutii creative pentru situatii complexe, diferite. Pe de alta parte, o abordare originala, foarte creativa, as putea spune chiar unica, a misiunii personale a fiecaruia dintre participanti, cu fine accente: pe autocunoastere si autodezvoltarea acestora.” Elena Capruciu, Life & Business Coach, Code HR Consulting.

“ Iata cateva din beneficiile participarii la acest curs:

– am capatat mai multa claritate si focus

– am inteles importanta dezvoltarii unei mentalitati de antreprenor si pasii necesari pentru asta

– mi-am identificat stilul propriu de vanzare si abordare a clientilor

– mi-am schitat un plan de actiune de business si am inceput sa-l implementez » Cristina Eremia, Transformational Coach si secretar executiv al Asociatiei Romane de Coaching.

Facilitatori:

Facilitatorii sunt Mihai Popa Radu (www.seeds4succes.ro) & Raluca Mohanu (www.steps4change.ro).

Date de desfasurare:

9-10 iunie 2010, ora 9 :00 – 17 :30.

Loc de desfasurare:

Seeds For Happiness, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Bucuresti.

Investitia ta: 250 Euro pt inscrieri pana pe 7 iunie sau 300 euro dupa aceasta data.

GARANTAT 100%: In cazul in care un participant decide, inainte de pauza de pranz a primei zile, ca workshop-ul la care participa nu este ceea ce isi doreste, se poate retrage si ii va fi returnata taxa de participare platita, mai putin o taxa de administrare.

Reduceri:

In cazul in care te inscrii pentru pana in data de 07.06.2010, beneficiezi de un discount de 50 Euro!

Te poti inscrie pe e-mail la adresele mihaipr@seeds4success.ro sau raluca.mohanu@steps4change.ro. Mai multe detalii poti afla la 0726 020 894 (Mihai Popa Radu) si 0724 515 669 (Raluca Mohanu).

Those selling vintage and handmade goods can view stats, process orders, and add listings with investigate this company the companion sell on etsy app

Comments are closed.

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)