Steps4Change.ro

Inteligenta emotionala

SuperCoach, 25-27 noiembrie 2011

October 24th, 2011

“(If) You have the competence, we give you the confidence!”

  • Ai absolvit un program de formare in coaching dar inca te intrebi cand iti vei recupera costul acestuia?
  • Te-ai plictisit sa faci numai coaching pro-bono cu rudele, prietenii si colegii de birou?
  • Continui sa mergi la programe de formare sperand sa-ti creasca bussines-ul si tot nu se intampla nimic semnificativ?
  • Vrei sa afli cum, chiar si in aceste vremuri de restriste, unii coach-i continua sa prospere?
  • Vrei sa-ti infrangi teama de a incepe, in sfarsit, sa te “vinzi” ca si coach?

Workshop-ul SUPERCOACH te va ajuta sa devii un coach profesionist si prosper, abordand o multitudine de teme relevante precum:

  1. Cine sunt EU? Cum sa imi identific si sa imi formulez brandul personal. Formularea misiunii personale. Identificarea stilului meu de coaching in functie de cine sunt si cu cine vreau sa lucrez. Atu-urile unui coach autentic (echidistanta, prezenta, inteligenta emotionala).
  2. De ce EU? Cum sa imi comunic brandul personal si sa imi atrag clientii doriti. Marketing, promovare & procesul de vanzare in coaching. Concurenta in coaching – justificata sau nu? Trasaturile “soloprenorilor” de succes. Cum “intru” la clienti – cold-calling sau networking? Construirea unei strategii si a unor mesaje de vanzare eficiente.
  3. Cum sa am EU succes? Contractarea ca proces : Contractul psihologic. Crearea unei relatii Adult – Adult. Stabilirea clara a rolurilor. Contracte de coaching. Cum calculez pretul corect al serviciilor de coaching, modalitati de plata. Tehnici de negociere in contractele de coaching. Etica de afaceri in coaching.

Facilitatori: Mihai Popa-Radu, Coach-ul Anului in 2008 si 2010 si Raluca Mohanu (www.steps4change.ro), doi dintre cei mai experimentati coach-i romani din zona de Executive Coaching. In paralel cu proiectele individuale derulate prin companiile lor Seeds for Success (www.seedsforsuccess.ro ) si Steps for Change (www.steps4change.ro), Mihai si Raluca colaboreaza in cadrul The Coaching Partnership (www.coaching-partnership.ro), primul parteneriat din Romania dezvoltat cu scopul de a oferi servicii integrate de coaching marilor organizatii.

Iata ce spun participantii la editiile precedente:

“SuperCoach mi-a oferit spatiul si structura sa-mi analizez parcursul profesional si sa-mi planific actiunile viitoare dintr-o perspectiva noua. Am capatat incredere ca planurile mele sunt mai aproape in timp decat mi-as fi putut imagina. Multumesc echipei Raluca&Mihai pentru impartasirea experientei lor, pentru provocare si ghidare!”,

Monica Grigoriu, A.C.C. ICF, Presedintele Asociatiei Romane de Coaching

„De mult nu mi-am mai oferit zile intregi numai pentru mine si business-ul meu! Am putut sa imi clarific, in spatiul p care l-au creat Raluca si Mihai, tipul de coaching pe care vreau sa il fac in viitor, segmentul tinta caruia ma adresez, precum si elementele de branding personal prin care imi voi promova business-ul pe piata. Un workshop ideal pentru cei care doresc sa isi puna pe roate business-ul – sau pentru cei care vor sa isi ia timp sa isi regindeasca strategia! Un workshop cu capul in nori si picioarele bine inradacinate in pamant

Casandra Bischoff, Coach, ACT Consulting & Coaching

“Ca si participant la workshop-ul “SuperCoach”  garantez ca este o experienta  inovativa cu un puternic simt al identificarii solutiilor “out of the box”. O abordare a subiectelor eficienta, energica, foarte bine documentata si orientata spre rezultate, asemenea unui generator de solutii creative pentru situatii complexe, diferite. Pe de alta parte, o abordare originala, foarte creativa, as putea spune chiar unica, a misiunii personale a fiecaruia dintre participanti, cu fine accente pe autocunoastere si pe autodezvoltare.”

Elena Capruciu, Life & Business Coach, Code HR Consulting

Programul SuperCoach este foarte bine structurat si te poarta pas cu pas prin etapele construirii unui business de coaching in piata romanesca. Nu este doar invatare de cunostinte, ci si o confruntare cu tine insuti: provoaca adancirea unui proces interior de autocunoastere si clarificare, de accesare a unor resurse neutilizate. Te sustine in a le aduce in afara si sa le valorifici in plan profesional.

Am beneficiat de ghidarea a doi profesionisti afirmati si am aflat lectii valoroase din experientele lor profesionale care imi sunt utile in propria activitate de coaching.”

Cristina Eremia, Career Coach, Building Career

Date de desfasurare: 25 – 27 noiembrie, orele 09:00 – 18:00.

Locatia:

Sala FOCUS a Centrului Seeds For Happiness, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Sector 4, Bucuresti.

Investitia ta:

Pretul acestui workshop intensiv de 3 zile este de 550 Euro, inclusiv TVA. Pretul include costul workshop-ului, al materialelor de curs precum si 2 pauze de cafea/zi; mesele de pranz nu sunt incluse.

Reduceri:

In cazul in care te inscrii si efectuezi plata pana pe 04.11.2011 inclusiv, beneficiezi de un discount de 15% (80 Euro) si daca efectuezi plata pana pe 16.11.2011 inclusiv, beneficiezi de un discount de 10% (55 Euro).

Inscrieri

Pentru detalii si inscrieri contacteaza-ne pe e-mail la adresele mihaipr@seeds4success.ro sau raluca.mohanu@steps4change.ro sau telefonic la 0724 515 669 (Raluca Mohanu) sau 0726 020 894 (Mihai Popa-Radu).

If you see those, make sure to collect them before connecting to your next dot, as they www.topspying.com/parental-control-android/ disappear otherwise

Comments are closed.

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)