Steps4Change.ro

Inteligenta emotionala

“Relatii frumoase, Relatii sanatoase”, marti 14 martie ora 18:30

March 4th, 2017

Îți dorești să afli care sunt “ingredientele” relațiilor împlinitoare?

Vrei să (re)descoperi ce îți dorești de la o relație de cuplu?

Tânjești să îți (re)deschizi inima, deși ai suferit din dragoste?

Vrei să petreci câteva ore alături de alti oameni care, ca și tine, sunt preocupati de a afla ce definește relațiile împlinitoare?

In acest caz, te invit la intalnirea tema “Relatii armonioase, Relatii sanatoase” din data de 14 martie 2017, ora 18:30.

Vom dialoga și vom explora diferite perspective despre:

  • Identificarea propriului “limbaj al iubirii” și cum să îl aflăm și pe cel al partenerei/partenerului.
  • Definirea așteptărilor cu care intrăm într-o relație și înțelegerea impactului pe care aceste așteptări le au asupra relației.
  • Înțelegerea faptului că relația este un “organism viu”, dinamic, sensibil și în perpetuă schimbare, care necesită grijă, atenție și Prezență și că nu neaparat “dacă ne iubim, totul va fi bine”
  • Diferențierea atașamentului sănătos (“diferiți și împreună”) de cele două extreme: co-dependența și neimplicarea emoțională
  • Sinceritatea, asumarea propriilor emoții & acceptarea propriei vulnerabilități – condiții esențiale pentru o relație de iubire autentică.
  • Evitarea celor 4 cauze principale ale destrămarii unei relații

 Cine sunt facilitatorii?

Raluca Mohanu este coach si una dintre cele mai frecvente teme ale clientilor sai este cea legata de relatia de cuplu (dificultatea de a avea o noua relatie, singuratatea in doi, dificultatea de a mentine relatia de cuplu si cea parentala, imixtiunea familiei extinse in  relatia de cuplu). Crezand cu tarie in frumusetea “intimitatii in doi”, Raluca a trecut prin propriile avataruri relationale (“culminand” cu un divort extrem de dureros si o perioada de “mama singura”), avand astfel si o intelegere personala a “suisurilor si coborasurilor” relationale.

Mihai Popa-Radu este coach și facilitator al dezvoltării integrative, speaker și formator. Încă din 2004 a devenit din ce în ce mai preocupat de înțelegerea dinamicii relațiilor inter-umane, atât în context organizațional, cât și în cel de cuplu. Experiența sa în domeniu provine atât din studiu, cât și din lecțiile primite și trăite la “școala vieții”, care au inclus atât perioade de agonie, cât și de extaz.

Cum se va desfășura întâlnirea:

Pe parcursul a trei ore vom dialoga despre cum putem să ne bucurăm de relații frumoase și sănătoase și vom experimenta diferite exerciții individuale și de grup pe această tema, folosind instrumente precum exerciții cu imagini, teste de identificare a limbajului iubirii și modalități prin care putem evita diferite “capcane” relaționale.

Înscrie-te ACUM trimițând e-mail la info@seedsforhappiness.ro

Locurile sunt limitate, iar înscrierile devin valabile în momentul primirii unui mesaj de confirmare din partea Centrului Seeds for Happiness.

Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Happy (demisol)

Contributie :  

225 RON. Pentru cupluri, taxa este de 400 RON

Modalități de plată: Plata se poate face in numerar in seara evenimentului sau prin transfer bancar pana cel tarziu pe 10 martie. Pentru transfer bancar, datele sunt următoarele:

ASOCIAȚIA SEEDS FOR HAPPINESS

Str. Fabrica de Chibrituri, nr. 16, sector 4, București

CIF: 25662364

Cont: RO97 BACX 0000 00044297 4000

Banca: Unicredit Bank

 

 

 

 

Apple developed dashboard, expose, etc but they https://celltrackingapps.com/is-it-legal-to-spy-on-someones-cell-phone didn’t work together

Comments are closed.

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)