Steps4Change.ro

Coaching, Misiunea personala

Legea Atractiei sau legea FIrii

January 10th, 2009

Imi place legea atractiei pentru ca e in esenta paradoxala. Invadati de marketing, PR, vanzari si alte forme mai mult sau mai putin elegante de seductie, legea atractiei te invita sa mentii directia, dar sa schimbi sensul.

Astfel, mai putina “transpiratie” si mai multa inspiratie. Mai putin “munca”, ma putin efort. E mai putin despre a te stradui, cat despre a fi. Mai putin despre a te lipi obsesiv de ceilalti, a face networking obsesiv, cat despre a fi deschis. A te putea conecta simplu si firesc. A-i primi pe ceilalti.

Ce atrage? Poate la inceput nici putin make-up nu strica. Dar suntem in mod natural atrasi de autenticitate. De armonie, de pace. De bunatate.

Atragi atunci cand arati ca iti pasa. Ca poti atinge pe cineva emotional. Ca poti aprecia oamenii pentru cine sunt.

A atrage inseamna sa lasi lucrurile bune pe care ti le doresti in viata ta sa vina la tine. Si pentru asta, in primul rand e nevoie de pace si de mult spatiu. Gandeste-te bine: ai loc pentru lucrurile bune in viata ta?

Taguri: , ,

2 Responses to “Legea Atractiei sau legea FIrii”

  1. cristi Says:

    Ca o parere personala, avem loc intotdeauna de lucruri bune in viata noastra, doar ca uneori in viteza cu care ne traim viata, trecem pe langa lucrurile bune, uneori fara sa le recunoastem, uneori prea in viteza, uneori fara sa fim constienti ca lucrurile bune sunt mult mai aproape de noi decat ne imaginam … Devenim din ce in ce mai complicati, cand, cred eu, simplitatea este “cheia fericirii” πŸ˜€

  2. Raluca Mohanu Says:

    Cristi,
    Imi place foarte mult ce ai spus – “simplitatea este calea fericirii”, e o tema de ceva timp si pentru mine πŸ™‚

Comenteaza

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)