Steps4Change.ro

Inteligenta emotionala

Legea Atractiei sau legea FIrii

January 10th, 2009

Imi place legea atractiei pentru ca e in esenta paradoxala. Invadati de marketing, PR, vanzari si alte forme mai mult sau mai putin elegante de seductie, legea atractiei te invita sa mentii directia, dar sa schimbi sensul.

Astfel, mai putina “transpiratie” si mai multa inspiratie. Mai putin “munca”, ma putin efort. E mai putin despre a te stradui, cat despre a fi. Mai putin despre a te lipi obsesiv de ceilalti, a face networking obsesiv, cat despre a fi deschis. A te putea conecta simplu si firesc. A-i primi pe ceilalti.

Ce atrage? Poate la inceput nici putin make-up nu strica. Dar suntem in mod natural atrasi de autenticitate. De armonie, de pace. De bunatate.

Atragi atunci cand arati ca iti pasa. Ca poti atinge pe cineva emotional. Ca poti aprecia oamenii pentru cine sunt.

A atrage inseamna sa lasi lucrurile bune pe care ti le doresti in viata ta sa vina la tine. Si pentru asta, in primul rand e nevoie de pace si de mult spatiu. Gandeste-te bine: ai loc pentru lucrurile bune in viata ta?

While this is all well and good when i’m messing around on www.celltrackingapps.com/how-to-detect-a-keylogger-on-my-iphone my iphone, I can’t see myself booting up my mac just to play this game

Comments are closed.

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)