Steps4Change.ro

Manifesto

Am intalnit prima oara cuvantul Manifesto! pe blogul Pamelei Slim () folosit in sensul de ceea ce in lumea corporatista inseamna „misiune si valori organizationale“. Mi s-a parut foarte expresiv si m-a ajutat sa surprind lucrurile in care cred:

Cred in schimbarea continua ca singura sansa pentru evolutie, motiv pentru care am ales numele companiei mele « Steps for Change « (Pasi pentru schimbare).

Cred ca “tot ceea ce avem nevoie este deja in noi”; cred in puterea noastra de a ne transforma si transfigura.

Cred in ceea ce fac, deoarece ceea ce fac este o parte din ceea ce sunt. Sunt coach, trainer si autor de articole de dezvoltare personala  si cred in nobletea acestor profesii.

Caut oamenii dincolo de functii profesionale si masti sociale. Sustin diferentierea si dreptul fiecaruia dintre noi de a avea alegeri individuale. Promovez diversitatea si pluralismul.

Profesional, particip la proiectele in care exista o dorinta autentica de schimbare. Am “mentalitatea abundentei” si caut solutii folosind resursele clientului de inteligenta si creativitate.

Daruiesc energie si prezenta in relatia cu clientii mei. Particip emotional la fiecare proiect si intotdeauna ma ajuta umorul si perseverenta.

Doresc sa contribui si din punct de vedere profesional compania mea este cea mai buna contributie pe care o pot aduce acum! https://best-ghostwriter.com/

Comments are closed.

Articole (RSS) Comentarii (RSS)