Steps4Change.ro

Inteligenta emotionala

“Eu, tu si relatia noastra … armonioasa”, 19 noiembrie, ora 14:30, workshop pro-bono

November 8th, 2011

Vrei sa ai relatii autentice, mai frumoase si implinite? Vrei sa depasesti mai usor blocajele din relatiile tale? Iti doresti sa exprimi mai bine ceea ce simti si ceea ce doresti? Te-ai saturat de relatii in care ai senzatia ca ”lucrurile se repeta”?

Daca ai raspuns “DA!”, te invit la cursul deschis “Eu, Tu si Relatia noastra” –din 19 noiembrie 2011, ora 14:30.

Iata 3 beneficii cheie ale acestei intalniri:

  • Te bucuri de relatii armonioase avand pozitia de viata “Eu sunt OK, tu esti OK”
  • Afli cum “colaborezi” la fiecare din relatiile tale si cum poti schimba relatia, pozitionandu-te diferit.
  • Eviti “jocurile psihologice” si folosesti energia lor in scop creativ

Ce inveti din acest program?

1. Intelegi ca fiecare relatie din viata ta este ca un organism viu, care are nevoie de timp, spatiu si ingrijire.

2. Inveti sa folosesti “EU” si sa iti gasesti Vocea ta interioara. Inveti sa iti asumi responsabilitatea pentru nevoile si dorintele tale si sa ai grija de ele. Inveti sa primesti si sa amplifici mesajele cadou si sa refuzi mesajele “toxice” in cadrul relatiilor.

3. Inveti cele 4 componente ale unei relatii vii – a da, a primi, a cere, a refuza.  Vei sti sa oferi fara a astepta ceva in schimb, sa fii receptiv la ceea ce ti se ofera, sa ceri luandu-ti riscul de a fi refuzat si … sa spui NU altora pentru a-ti spune DA tie.

Cursul este gratuit dar contributiile financiare pentru sustinerea activitatii Centrului sunt binevenite. Intalnirea face parte din seria de evenimente dedicata Zilei Centrului Seeds for Happiness. Mai multe detalii despre workshop-urile organizate cu acest prilej gasiti aici – www.seedsforhappiness.ro.

Locul de desfasurare: Seeds for Happiness, Strada Fabrica de Chibrituri nr. 16 (in apropierea Parcului Carol si a Pietei Filaret).

Va puteti inscrie trimitand un email la raluca.mohanu@steps4change.ro.

A recent study https://www.essayclick.net in the online journal brain pathology revealed that one traumatic brain injury, such as a concussion, suffered even in childhood, can cause permanent damage to the brain

Comments are closed.

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)