Steps4Change.ro

Inteligenta emotionala

"Eu, tu si relatia noastra", 15 decembrie 2009, ora 18:30

November 30th, 2009

Vrei sa ai relatii vii si autentice? Iti doresti sa scapi de santajul sentimental? Vrei sa te pozitionez icorect  in relatii si sa nu te mai lasi definit de celalalt?

In acest caz, te invit la intalnirea “Pasi pentru schimbare” cu tema “Eu, tu si relatia mea” din data de 15 decembrie 2009.

Iata 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:

Constientizezi contributia ta in calitatea relatiilor tale

– Eviti si contracarezi tehnicile de “terorism relational”

– Intelegi diferenta dintre sentiment si relatie si nu mai cedezi santajului sentimental

Ce inveti in acest program:

1. Intelegi ca fiecare relatie din viata ta este ca un organism viu, care are nevoie de timp, spatiu si ingrijire.

2. Inveti sa folosesti “EU” si sa iti gasesti Vocea ta interioara. Inveti sa iti asumi responsabilitatea pentru nevoile si dorintele tale si sa ai grija de ele. Inveti sa primesti si sa amplifici mesajele cadou si sa refuzi mesajele “toxice” in cadrul relatiilor.

3. Inveti cele 4 componente ale unei relatii vii – a da, a primi, a cere, a refuza.  Vei sti sa oferi fara a astepta ceva in schimb, sa fii receptiv la ceea ce ti se ofera, sa ceri luandu-ti riscul de a fi refuzat si … sa spui NU!

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach si trainer specializat in acompanierea clientilor in procese de tranzitie. Pentru mai multe informatii despre Raluca, viziteaza http://steps4change.ro.

Cum se va desfasura:

Pe parcursul a trei ore vei parcurge exercitii individuale si de grup inspirate din metoda de comunicare ESPERE (Energie Specifica pentru o Ecologie Relationala Esentiala), dezvoltata de catre Jacques Salome.

Locatia: Leads, Str. Schitu Magureanu nr.7. Puncte de reper: in apropierea Bd. Mihail Kogalniceanu / Regina Elisabeta, vis-a-vis de Floraria Cismigiu si langa Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, dupa magazinul Angst la intrare cu o usa de lemn maro.

Data: 15 decembrie, ora 18:30 – 21:30.

Inscrie-te ACUM trimitand e-mail la raluca.mohanu@steps4change.ro. Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul inscris”.

Investitia ta: 70 RON. Plata se face pe loc.

Experts say the linked data will be an unprecedented boon both to researchers and educators write a term paper looking to pinpoint academic problems and successes

Comments are closed.

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)