Steps4Change.ro

Inteligenta emotionala

“Elemente de analiza tranzactionala in lucrul cu grupurile – training, facilitare, conferinte, sedinte, ateliere de lucru”, 7-8 noiembrie 2015

October 7th, 2015
  • Îți dorești să ai relații armonioase cu grupurile cu care lucrezi?
  • Vrei să nu mai ai participanți dificili în traininguri, conferințe, ședințe sau alte evenimente în care lucrezi cu grupuri?
  • Te-ai săturat să fii “stors de energie” la sfârșitul unei zile de training sau la sfârșitul unei ședințe?
  • Ești pregătit să lucrezi intens cu un participant poate nu întotdeauna facil … propria ta persoană?

În acest caz, te invităm la cursul deschis “Elemente de Analiză Tranzacțională în lucrul cu grupuri – workshop Train the Trainers nivel avansat” din 7-8 noiembrie 2015.

Evenimentul este organizat împreună ci Institutul Român de Training și Training Café  și este dedicat persoanelor care lucrează cu grupuri (traineri, facilitatori, prezentatori, moderatori, gazde pentru comunități de învățare, manageri de echipe).

Iată 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:

  • eviți “jocurile psihologice ”în lucrul cu grupuri și folosești energia lor în scop creativ
  • dezvolți relații mature, de tip Adult-Adult
  • iți dezvolți intuiția, simți din timp “invitația la joc” a celuilalt și înveți răspunsul adecvat

Cum se va desfășura:

Scoală de gândire din care am inspirat acest curs este Analiza Tranzacțională; principalele modele teoretice folosite fiind pozițiile de viată, jocurile psihologice, triunghiul dramatic (Stephen Karpman), triunghiul învingătorilor (Acey Choy).

Cursul va îmbina exerciții individuale de reflecție cu exerciții de grup. Stilul cursului este interactiv, utilizând elemente creative de predare inspirate din terapia prin artă.

Înscrie-te acum prin e-mail la diana.ghinda@irt.ro sau la telefon 0726.38.77.37. Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul înscris”.

Taxa de participare: 880 RON (toate taxele incluse). Prețul acoperă costul instruirii si 2 pauze de cafea si nu include masa de pranz.

Reduceri:

  • 20% reducere pentru absolvenții programului de formare de formatori (Training of Trainers) al Institutului Român de Training, pentru participanții la cursurile Steps4Change și pentru membri Training Café
  • 10% reducere pentru înscrierea și plata până la 7 octombrie 2015

Reid vows to bring dream act to a how to write a summary response essay vote printer-friendly email article reprints comments googletag

Comments are closed.

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)