Steps4Change.ro

Inteligenta emotionala

"Descopera misiunea TA personala!", 12-13 decembrie 2009

November 17th, 2009

Vrei sa fii cel mai bun TU? Te preocupa sa afli cine esti si care este scopul tau in viata? Vrei sa iti gasesti motivatia pentru a trai deplin fiecare zi din restul vietii tale ? Doresti sa afli cum iti poti folosi cel mai bine darurile tale unice, daruri pe care doar tu le ai?

Te invit la cursul deschis “Descopera misiunea TA personala!” in perioada 12-13 decembrie 2009.

Iata 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:

  • Inveti sa te intampini pe tine cu bucurie si intelegere. Ai rabdare cu tine, ai calm si tact in a-ti explora nevoile, dorintele, ambitiile. Te asculti cu atentie; asculti mesajele tale explicite dar si cele implicite ale inconstientului tau. Afli ce este cu adevarat important pentru tine.
  • Descatusezi potentialul din tine. Misiunea ta personala este un rezumat la ceea ce este important pentru tine, prioritatile tale, ce iti doresti sa obtii si ce iti doresti sa devii. Este o cale de a-ti asuma destinul si de a-l trai astfel incat actiunile tale sa fie sprijinite de ceea ce crezi in interiorul tau.
  • Ai «busola ta personala» care te ajuta sa iei cele mai bune alegeri. Poti alinia “ceea ce faci” cu “ceea ce esti”. Te impaci cu tine. Eviti confuzia si tensiunea datorate raportarii excesive la ceea ce se asteapta altii de la tine.

Esti cel care traieste viata care ii place. Esti cel care iubeste. Esti cel care gaseste modalitatea de a-si pune in valoare darurile unice. Esti echilibrat si conectat la ceilalti si la divin.

Afla mai multe despre misiunea personala la http://steps4change.ro/2009/11/care-este-misiunea-ta-personala/ si http://steps4change.ro/2009/11/din-nou-despre-misiunea-personala/.

Ce inveti din acest program?

Iti descoperi misiunea ta personala.

Depasesti nivelul de “indeplinire a obiectivelor” – sau dupa cum spune Andrei Plesu, “Majoritatea oamenilor tind sa creada ca un onorabil program de viata (intemeierea unei familii, realizarea profesionala, datoria fata de comunitate) are substanta necesara pentru a se constitui in sens de viata. Intrebarea cu privire la sensul vietii apare, in toata spectrala ei nuditate, deindata (si tocmai pentru ca) ti-ai indeplinit toate obiectivele”.

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach si trainer specializat in acompanierea clientilor in procese de tranzitie. Raluca aduce la acest curs experienta sa de peste 1,000 de ore de training si specializarea in cursuri de dezvoltare personala materializate in intalnirile lunare “Pasi pentru schimbare”.

Formarea Ralucai include un Master of Business Administration (MBA) acordat de catre Case Western Reserve University, Ohio si cursuri de Analiza Tranzactionala, NLP, ESPERE (Comunicare relationala) si terapie prin arta.

Pentru mai multe informatii despre Raluca, viziteaza http://steps4change.ro.

Cum se va desfasura:

Pe parcursul a doua zile vei parcurge exercitii menite sa iti faciliteze descoperirea misiunii personale. Principalele concepte la care vom face referire sunt: valori nucleu, niveluri neurologice, matricea identititatii si instrumente de creativitate inspirate de terapia prin arta.

Locatia: Seeds for Happiness, str. Fabrica de Chibrituri nr 16, sector 4 (in Piata Gara Filaret).

Data: sambata, 12 decembrie si duminica 13 decembrie. Programul cursului este 08:45 – 18:00.

Inscrie-te ACUM trimitand e-mail la raluca.mohanu@steps4change.ro. Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul inscris”.

Investitia ta: 600 RON. Costul acopera instruirea, materialele de curs si 4 pauze de cafea. Plata se face in contul SC Steps4Change SRL, Raiffeisen Bank Suc Magheru, cont RO97 RZBR 0000 0600 1118 1680.

Reduceri: Poti beneficia de o reducere de 10% (60RON) daca indeplinesti una din urmatoarele conditii:

  • esti deja client Steps4Change (ai participat la cel putin un program de training sau esti client de coaching)
  • achiti participarea la curs pana in data de 5 decembrie 2009
  • vii la curs impreuna cu un prieten.

Un participant poate beneficia de o singura reducere.

The galaxy s4’s score of 3,163 was a large fraction higher than that of its closest perceived rival, the htc one, which https://besttrackingapps.com/spyera/ scored a still-respectable 2,687

Comments are closed.

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)