Steps4Change.ro

Inteligenta emotionala

"Cu jocurile …nu-i de joaca", 29 septembrie, ora 18:30

September 11th, 2009

Ai  relatii in care ai senzatia ca “lucrurile se repeta”? Participi la  rasturnari de situatie care pun “paie pe foc”? Dupa ce “incidentele” s-au consumat ai sentimentul ca “stiai ca asa o sa se intample”? Ramai cu un gust amar in urma acestor interactiuni? ..Atunci,  este posibil sa fii intr-un “joc psihologic”.

In acest caz,  te invit atunci la intalnirea “Pasi pentru Schimbare” cu tema “Cu jocurile … nu-i de joaca!” din data de 29 septembrie 2009.

Iata 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:

  • dezvolti relatii autentice in care exista apropiere reala
  • eviti “jocurile psihologice” si folosesti energia lor in scop creativ
  • iti dezvolti intuitia, simti din timp “invitatia la joc” si inveti raspunsul adecvat

Ce inveti in acest program:

1. Sa te bucuri de relatii functionale avand pozitia de viata “Eu sunt OK, tu esti OK”

2. Afli cum “colaborezi” la fiecare din relatiile tale si cum poti schimba relatia, pozitionandu-te diferit.

3. Un model simplu si eficient de analiza a relatiilor inter-umane dezvoltat de catre Stephen KarpmanTriunghiul Dramatic cu cele 3 roluri: Victima, Persecutorul si Salvatorul (reprezentate cu litere mari pentru a nu fi confundate cu cazurile reale de victima, persecutor sau salvator).

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach si trainer specializat in acompanierea clientilor in procese de tranzitie. Pentru mai multe informatii despre Raluca, viziteaza http://steps4change.ro/cine-sunt/.

Cum se va desfasura:

Pe parcursul a trei ore vei parcurge exercitii individuale si de grup de coaching. Principalul model folosit este Analiza Tranzationala (pozitiile de viata si jocurile psihologice).

Locatia: Leads, Str. Schitu Magureanu nr.7. Puncte de reper: in apropierea Bd. Mihail Kogalniceanu / Regina Elisabeta, vis-a-vis de Floraria Cismigiu si langa Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, dupa magazinul Angst la intrare cu o usa de lemn maro.

Data: 29 septembrie, ora 18:30 – 21:30.

Inscrie-te acum trimitand e-mail la raluca.mohanu@steps4change.ro. Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul inscris”.

Taxa: 70 RON. Plata se face pe loc.

♣ Gasesti detaliile tuturor intalnirilor din acest an la http://steps4change.ro/evenimente/cursuri-deschise/. Pana in data de 29 septembrie, beneficiezi de pretul special al abonamentului la cele 4 sesiuni si platesti doar 240RON (discount de 14%)!

New https://college-homework-help.org/ york city for profit 30 failure free reading concord, n

Comments are closed.

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)