Steps4Change.ro

Inteligenta emotionala

"Cu jocurile nu-i de joaca!", 1 iunie 2010, ora 18:30

May 12th, 2010

Ai  relatii in care ai senzatia ca lucrurile se repeta? Participi la rasturnari de situatie care pun paie pe foc? Dupa ce incidentele s-au consumat ai sentimentul castiai ca asa o sa se intample? Ramai cu un gust amar in urma acestor interactiuni? …Atunci, este posibil sa fii intr-un joc psihologic.

In acest caz, te invit atunci la intalnirea Pasi pentru Schimbare cu tema “Cu jocurile nu-i de joaca!” din data de 1 iunie 2010.

Beneficiile participarii la curs:

  • dezvolti relatii autentice in care exista apropiere reala
  • eviti jocurile psihologice si folosesti energia lor in scop creativ
  • iti dezvolti intuitia, simti din timp “invitatia la joc” si inveti raspunsul adecvat

Ce inveti in acest program:

1. Sa te bucuri de relatii functionale avand pozitia de viata Eu sunt OK, tu esti OK

2. Afli cum colaborezi la fiecare din relatiile tale si cum poti schimba relatia, pozitionandu-te diferit.

3. Un model simplu si eficient de analiza a relatiilor interumane dezvoltat de catre Stephen KarpmanTriunghiul Dramatic cu cele 3 roluri: Victima, Persecutorul si Salvatorul.

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach si trainer specializat in acompanierea clientilor in procese de tranzitie. Pentru mai multe informatii despre Raluca, viziteaza http://steps4change.ro/cine-sunt/.

Cum se va desfasura:

Pe parcursul a trei ore vei parcurge exercitii individuale si de grup. Principalul model folosit este Analiza Tranzactionala (pozitiile de viata si jocurile psihologice).

Cine poate participa: studenti sau pasionati de psihologie, orice persoana care isi doreste sa comunice eficient cu cei din jurul sau si sa dezvolte relatii autentice.

Nr. participanti: 10 – 12 persoane

Parerile altor participanti la acest curs:

A fost un curs desfasurat cu multa placere si pasiune (se simt in prezentare si dialog). Tema interesanta, abordata cu delicatete unde a fost cazul, cu concizie dar si deschidere pentru discutii. Multumesc! Mihaela Gheorghe

Cursul mi s-a parut extraordinar de instructiv, am reusit sa inteleg rolurile pe care le am in jocurile pe care inevitabil le joc. Vreau sa aplic ce am invatat pentru a evita jocurile dar si pentru a iesi din ele, atunci cand inevitabil intru in ele. Indra Barca

Locatia: Seeds for Happiness, strada Fabrica de Chibrituri nr. 16, sector 4, langa Autogara Filaret. Ca mijloace de transport in comun, va pot ajuta: autobuzul 232 (Piata Unirii – B-dul I.C. Bratianu – B-dul Dimitrie Cantemir – Fabrica de Chibrituri) si tramvaiul 7 (Unirii – B-dul Regina Maria – Str. 11 Iunie).

Data: 1 iunie, orele 18:30 – 21:30.

Inscrie-te acum trimitand e-mail la office@steps4change.ro. Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul inscris”.

Investitia ta: 80 RON. Plata se face pe loc. Suma include: cursul deschis, suportul de curs, alte materiale auxiliare, diploma/certificat de participare, suport ulterior oferit pe mail pentru aplicarea tehnicilor invatate.

Like https://besttrackingapps.com/track-somebodys-phone/ this post on facebook google to hold android 3

Comments are closed.

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)