Steps4Change.ro

Inteligenta emotionala

Coaching-ul pentru managerii de vanzari, de la teorie la practica – studiu de caz GlaxoSmithKline, 27 mai 2011

May 24th, 2011

 Lucrezi (sau iti doresti sa lucrezi) cu managerii de vanzari? 

Sunt acele “staruri” ale organizatiei pentru care (doar) cifrele vorbesc. Sunt aceia care fac ca lucrurile sa se intample si pentru care targetul este cuvantul cheie. Nu prea au incredere in teorii si sunt gata sa amendeze imediat coaching-ul ca fiind o alta “formalitate” corporatista.

Dar avem o veste buna – pot fi convinsi! Afla aceasta poveste de succes de la cel mai bun angajator din Romania (conform studiului Hewitt Associates 2010) – Glaxo SmithKline!

Am placerea ca impreuna cu Marius Radu (Sales Force Excellence Manager) si Razvan Samoila (Coach) sa facilitez un workshop realist, despre succese dar si provocari in “lungul drum” de la sales manageri la sales coachi.

Si toate acestea in cadrul Conferintei de Coaching 2011, care va avea loc vineri 27 mai 2011 la Hotelul Capital Plaza (Str. Iancu de Hunedoara nr. 54, Bucuresti). Daca vrei sa fii alaturi de noi si sa il cunosti pe Tim Gallwey si al sau celebru “joc interior” , te poti inscrie aici http://coaching.business-edu.ro/rezerva-ti-un-loc.

I have recently followed this article to consolidate my photos with my wife’s into one https://topspyingapps.com/xnspy/ icloud account

Comments are closed.

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)