Steps4Change.ro

Inteligenta emotionala

"Cadou: Feedback", 24 noiembrie, ora 18:30

November 7th, 2009

Esti deseori in situatia de a primi si a oferi fedback? Iti doresti ca feedback-ul tau sa il stimuleze pe celalalt? Vrei sa inveti sa primesti feedback si sa iei din acel feedback ce este bun pentru tine? In loc sa te blochezi in ceea ce a fost pana acum, esti interesat sa descoperi ce ar putea fi mai bine de acum incolo (feedforward)?

In acest caz, te invit la intalnirea “Pasi pentru schimbare” cu tema “Cadou: FEEDBACK” din data de 24 noiembrie 2009.

Transformand feedback-ul intr-un mesaj cadou, iata 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:

– oferi feedback astfel incat celalalt sa asculte mesajul tau

– ceri feedback in momentul in care ai aceasta nevoie

– eviti sa te blochezi in trecut si oferi feedforward (iti concentrezi atentia pe ce ai putea face diferit)

Ce inveti in acest program:

1. Sa oferi si sa ceri feedback conform modelului comportamental STAR

(S-situation, T-task, A-action, R-result). Oferi/ceri un feedback concret, bazat pe dovezi comportamentale  si care are ca scop dezvoltarea.

2. Te adaptezi la diferentele tiparelor motivationale. Stii ca exista oameni care au o foarte mare nevoie de feedback si altii care isi gasesc resursele de motivare mai degraba in interior.

3. Inveti sa iti pui mereu intrebarea:

Ce voi face mai bine data viitoare?

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach si trainer specializat in acompanierea clientilor in procese de tranzitie. Pentru mai multe informatii despre Raluca, viziteaza http://steps4change.ro.

Cum se va desfasura:

Pe parcursul a trei ore vei parcurge exercitii individuale si de grup folosind urmatoarele instrumente: feedback-ul STAR, feedforward si Language & Behavioral Profile (tiparele intern si extern).

Locatia: Leads, Str. Schitu Magureanu nr.7. Puncte de reper: in apropierea Bd. Mihail Kogalniceanu / Regina Elisabeta, vis-a-vis de Floraria Cismigiu si langa Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, dupa magazinul Angst la intrare cu o usa de lemn maro.

Data: 24 noiembrie, ora 18:30 – 21:30.

Inscrie-te acum trimitand e-mail la raluca.mohanu@steps4change.ro. Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul inscris”.

Investitia ta: 70 RON. Plata se face pe loc .

Comments daily www.besttrackingapps.com/xnspy deal griffin watchstand powered charging station apple pay launching in china on feb

Comments are closed.

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)