Steps4Change.ro

Inteligenta emotionala

July 12th, 2017 com Comments Off on

Because many latino students have parents who never attended college, tree writing paper she noted, they may need more information, guidance, and support from their high schools than other students require

Roata vietii tale … in 2010

July 12th, 2017 com Comments Off on Roata vietii tale … in 2010

 

 

Cum probabil v-ati obisnuit deja, in acest articol voi alege un intrument de coaching care ne poate ajuta la cumpana dintre ani.  Utilizarea lui impreuna cu un pahar de sampanie in mana aduce inspiratie si rezultate mai spumoase!  

 

Este Roata Vietii, intalnit in literatura de specialitate de limba engleza sub denumirea de The Wheel of Life. Este un instrument simplu dar foarte puternic, care ne ofera imaginea unei vieti “rotunde”. Astfel, instrumentul elimina disocierile pe care el facem deseori in viata de zi cu zi: material versus spiritual, intelectual versus fizic, viata personala versus viata profesionala.

 

Avem acum o perspectiva integrativa asupra vietii noastre, asa cum este este aici si acum.

 

 

Iata Roata Vietii:

 

Bani
Casa
Dragoste
Prieteni
Familie
Spiritualitate
Sanatate
Cariera

 

Si acum, te poti intreba: Cat de multumit sunt in legatura cu fiecare din aceste aspecte ale vietii mele? Si pe o scala de la 0 la 10, pune-ti nota care reflecta gradul tau de multumire in prezent in legatura cu acest aspect.

 

Intr-o situatie ideala, esti premiant – chiar ai un cerc si numai note de 10! Dar intuiesc ca viata ta arata mai “colturos”. Acesta este prezentul tau si reprezinta cat de multumit esti tu acum cu viata ta.

 

Notele reflecta bineinteles o situatie de moment – cat de multumit esti acum cu viata ta. In plus, sunt influentate si de standardele tale personale; cat de usor “iti dai un 5 sa treci clasa” sau iti penalizezi fiecare greseala…

 

Instrumentul vorbeste de la sine. Nu mai ramane decat sa iti pui cateva intrebari de inceput la an:

 

 • 1. Cum imi doresc sa arate Roata Vietii mele la 1 ianuarie 2010?

 

 • 2. Cat de multumit sunt de viata mea acum?

 

 • 3. Ce pot face in 2009 pentru a mentine domeniile vietii mele unde sunt multumit(a) ?

 

 • 4. Ce lipseste din viata mea acum? Ce neglijez? Ce nu vad sau ma prefac ca nu vad?

 

 • 5. Care este cel mai mic pas pe care il pot face pentru ca la sfarsitul acestui an (sau chiar mai repede) sa fiu mult mai multumit (a)?

 

Depinde de tine ca in 2009 sa ai o viata cat mai rotunda. De acord, poate nu in totalitate, caci de aceea nu suntem singuri si exista Dumnezeu pentru a ne armoniza intentiile hotarate de inceput de an…

 

Iti urez o viata frumoasa si rotunda in 2009!

But they https://spying.ninja/mobistealth/ have the fastest 3g network and they’re improving

Te invit miercuri

July 12th, 2017 com Comments Off on Te invit miercuri

She http://order-essay-online.net/ spoke of a disrupted trust between families and schools

Cum invatam sa stam in picioare?

July 12th, 2017 com Comments Off on Cum invatam sa stam in picioare?

 

Ce inseamna sa mergi drept?

Povestea incepe cu marturisirea emotionanta a lui Milton Erickson despre ceea ce el numeste “avantajul extraordinar pe care l-a avut”, poliomielita aparuta la varsta de 17 ani.

Fiind imobilizat, se intreaba “Ce pot sa fac ca sa imi treaca timpul?”. Si raspunsul pe care l-a gasit este sa observe si sa invete. Paralizat si cu nevoia de a reinvata sa mearga, Erickson isi observa sora mai mica in momentele in care “depasea faza mersului de-a busilea si invata sa se ridice in picioare”. Descrie miscarile pe care corpul acesteia, neinvatat cu mersul, trebuie sa le faca: “sa stai drept, cu soldurile drepte, cu genunchii intinsi si picioarele departate”. Si ne spune cat de dificil este.

Progresul apare incet, sunt pasi inainte dar si multe caderi. Povestea se incheie amintindu-ne tututor ca “A durat si mai mult pana sa puteti misca bratele, sa va intoarceti capul si totodata sa mergeti fara sa mai fiti deloc atenti sa va tineti genunchii intinsi si soldurile drepte”.

Filters, labels and users are listed browse around this service in the left column and all tasks are displayed to the right

“Razboinic, Vindecator, Magician” – arhetipurile in training si coaching, joi, 4 mai, ora 18.30

April 26th, 2017 com Comments Off on “Razboinic, Vindecator, Magician” – arhetipurile in training si coaching, joi, 4 mai, ora 18.30

Te invit cu drag joi, 4 mai ora 18.30 la o intalnire transformationala despre “Razboinic, Magician si Vindecator – Arhetipurile in training, facilitare si coaching”.

Este o intalnire potrivita pentru tine daca:

 • Iti doresti sa evoluezi ca trainer/facilitator/coach dincolo de tehnici
 • Esti pasionat(a) de intelegerea universului tau interior si iti doresti sa descoperi metode practice de a-ti aduce si mai mult calitatile personale “pe scena”
 • Vrei sa eviti sa ai energia nepotrivita in momentul nepotrivit (de exemplu sa fii un Magician neintegrat atunci cand participantii au nevoie de claritate in stabilirea obiectivelor)

Este un workshop experiential in care te invit sa :

 • Iti descoperi energia interioara de Razboinic, Magician, Vindecator
 • Iti intelegi arhetipul dominant cu zonele sale de “lumini si umbre”
 • Identifici contextele si dozajele optime in care poti accesa fiecare arhetip in functie de activitatile tale (marketing, vanzari, training/facilitare/coaching, gestionarea bugetelor)
 • Intuiesti arhetipul dominant al participantilor la evenimentele tale si sa poti comunica cu ei in registrul adecvat

Programul intalnirii:
18.30 – 18.45 Bun venit, cunoaștere & (re)conectare
18.45 – 21.15 Razboinic, Magician si Vindecator – Arhetipurile in training, facilitare și coaching

 Locul intalnirii: Training Café, Str. Academiei nr. 17, etaj 3 (langa Piata Universitatii).

Poti face inscrierea in mai putin de 1 minut selectand biletul potrivit si urmand pasii aici http://training-cafe.ro/events/razboinic-magician-si-vindecator-arhetipurile-in-training-facilitare-si-coaching-4-mai-2017/. Vei primi un mesaj de confirmare a inregistrarii pe adresa ta de email.

 

Few other https://eduessayhelper.org child-care options existed for ms

“Relatii frumoase, Relatii sanatoase”, marti 14 martie ora 18:30

March 4th, 2017 com Comments Off on “Relatii frumoase, Relatii sanatoase”, marti 14 martie ora 18:30

Îți dorești să afli care sunt “ingredientele” relațiilor împlinitoare?

Vrei să (re)descoperi ce îți dorești de la o relație de cuplu?

Tânjești să îți (re)deschizi inima, deși ai suferit din dragoste?

Vrei să petreci câteva ore alături de alti oameni care, ca și tine, sunt preocupati de a afla ce definește relațiile împlinitoare?

In acest caz, te invit la intalnirea tema “Relatii armonioase, Relatii sanatoase” din data de 14 martie 2017, ora 18:30.

Vom dialoga și vom explora diferite perspective despre:

 • Identificarea propriului “limbaj al iubirii” și cum să îl aflăm și pe cel al partenerei/partenerului.
 • Definirea așteptărilor cu care intrăm într-o relație și înțelegerea impactului pe care aceste așteptări le au asupra relației.
 • Înțelegerea faptului că relația este un “organism viu”, dinamic, sensibil și în perpetuă schimbare, care necesită grijă, atenție și Prezență și că nu neaparat “dacă ne iubim, totul va fi bine”
 • Diferențierea atașamentului sănătos (“diferiți și împreună”) de cele două extreme: co-dependența și neimplicarea emoțională
 • Sinceritatea, asumarea propriilor emoții & acceptarea propriei vulnerabilități – condiții esențiale pentru o relație de iubire autentică.
 • Evitarea celor 4 cauze principale ale destrămarii unei relații

 Cine sunt facilitatorii?

Raluca Mohanu este coach si una dintre cele mai frecvente teme ale clientilor sai este cea legata de relatia de cuplu (dificultatea de a avea o noua relatie, singuratatea in doi, dificultatea de a mentine relatia de cuplu si cea parentala, imixtiunea familiei extinse in  relatia de cuplu). Crezand cu tarie in frumusetea “intimitatii in doi”, Raluca a trecut prin propriile avataruri relationale (“culminand” cu un divort extrem de dureros si o perioada de “mama singura”), avand astfel si o intelegere personala a “suisurilor si coborasurilor” relationale.

Mihai Popa-Radu este coach și facilitator al dezvoltării integrative, speaker și formator. Încă din 2004 a devenit din ce în ce mai preocupat de înțelegerea dinamicii relațiilor inter-umane, atât în context organizațional, cât și în cel de cuplu. Experiența sa în domeniu provine atât din studiu, cât și din lecțiile primite și trăite la “școala vieții”, care au inclus atât perioade de agonie, cât și de extaz.

Cum se va desfășura întâlnirea:

Pe parcursul a trei ore vom dialoga despre cum putem să ne bucurăm de relații frumoase și sănătoase și vom experimenta diferite exerciții individuale și de grup pe această tema, folosind instrumente precum exerciții cu imagini, teste de identificare a limbajului iubirii și modalități prin care putem evita diferite “capcane” relaționale.

Înscrie-te ACUM trimițând e-mail la info@seedsforhappiness.ro

Locurile sunt limitate, iar înscrierile devin valabile în momentul primirii unui mesaj de confirmare din partea Centrului Seeds for Happiness.

Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Happy (demisol)

Contributie :  

225 RON. Pentru cupluri, taxa este de 400 RON

Modalități de plată: Plata se poate face in numerar in seara evenimentului sau prin transfer bancar pana cel tarziu pe 10 martie. Pentru transfer bancar, datele sunt următoarele:

ASOCIAȚIA SEEDS FOR HAPPINESS

Str. Fabrica de Chibrituri, nr. 16, sector 4, București

CIF: 25662364

Cont: RO97 BACX 0000 00044297 4000

Banca: Unicredit Bank

 

 

 

 

Apple developed dashboard, expose, etc but they https://celltrackingapps.com/is-it-legal-to-spy-on-someones-cell-phone didn’t work together

Cum ne (re)scriem Scenariul de Viata?, sambata, 11 martie 2017

February 5th, 2017 com Comments Off on Cum ne (re)scriem Scenariul de Viata?, sambata, 11 martie 2017

scriptVrei sa te eliberezi de ceea ce familia si societatea iti spun ca “trebuie”?

Esti pregatit sa iti rescrii Povestea ta de Viata?

Iti doresti sa iti schimbi credintele personale care uneori te blocheaza?  

Te invit la un workshop inedit cu tema “Cum sa ne (re)scriem Scenariul de Viata”, care va avea loc sambata 11 martie.

Iata ce iti propun:

 1. Intelegi cu adevarat conceptul de Scenariu de Viata sau mai simplu spus “povestea ta de viata”. Eric Berne, fondatorul analizei tranzactionale il definea ca “ un plan de viata creat in copilarie, intarit de parinti, justificat de evenimente ulterioare si culminand cu o alternative aleasa”.
 2. Reflectezi asupra propriei copilarii, intelegand deciziile pe care le-ai luat in acea perioada a vietii. Iti amintesti adolescenta si meditezi asupra alegerilor facute atunci si a impactului lor pentru tine astazi. Te bucuri si onorezi principalele evenimente ale vietii tale, intelegand impactul lor asupra convingerilor tale personale si implicit, asupra destinului tau.
 3. Iti asumi pe deplin rolul de Adult, dandu-ti voie sa fii “regizorul” propriului Scenariu de Viata. Devii constient de resursele tale si de puterea ta de a-ti crea viata pe care ti-o doresti. Astfel, poti si meriti sa alegi constient, matur si ecologic cel mai bun plan de viata pentru tine, indiferent de mesajele primite de la familie sau societate.

Ce obtii din acest workshop?

– claritatea asupra principalelor elemente ale povestii tale de viata

– identifici domeniile in care viata ta a avut un scenariu de succes si cele in care uneori pari blocat

– lista principalelor 12 injonctiuni parentale (mesaje negative transmise in copilarie) si cum le poti transforma in afirmatii pozitive pentru tine

– lista motivelor de recunostinta pentru ceea ce ai primit pana acum de la viata

– increderea ca iti poti schimba viata acum, luand decizii autonome

– cel mai bun plan de viata pentru tine acum

Cum va fi acest workshop?

Vei lucra experiential, combinand elemente din analiza tranzactionala, coaching si terapie prin arta. Va fi un workshop intens si interactiv in care iti vei antrena toate cele patru inteligente (corpul, emotiile, mintea si spiritul).

Este pentru tine?

Da, atunci cand iti doresti sa te intelegi mai bine, cu trecutul, prezentul si planurile tale de viitor.

Si daca ai roluri care sustin cresterea si dezvoltarea celorlalti (traineri, facilitatori, manageri, coachi, psihoterapeuti, profesori, parinti).

Care este investitia ta?

Pretul workshop-ului este de 440RON.

Beneficiezi de urmatoarele reduceri:

–       10% daca te inscrii si platesti pana in 1 martie inclusiv

–       10 % daca esti deja membru in comunitatea Steps4Change (client de coaching individual sau participant la cel putin un curs deschis organizat de catre Steps4Change) sau in comunitatea Training Cafe

Cele doua reduceri sunt cumulative.

Plata se face prin cont bancar; mai multe informatii despre cum poti efectua plata vei primi prin email in urma inscrierii.

Unde?

La Training Cafe, Strada Academiei, nr 17, etaj 3, Bucuresti (langa Facultatea de Arhitectura si intrarea spre Teatrul Odeon), vezi harta aici http://training-cafe.ro/contact/.

Cand?

Sambata, 11 martie ora 9:30 – 18:00.

Cum te inscrii?

Inscrie-te acum trimitand un email la raluca.mohanu@steps4change.ro.

 

Accountability issues when the senate passed its nclb revision 81-17, secretary of education arne duncan applauded the bipartisan effort, but was quick to argue that the bill does not include enough protections for www.pro-essay-writer.com/ the most disadvantaged students

Calendarul cursurilor open 2017

January 30th, 2017 com Comments Off on Calendarul cursurilor open 2017

“Cum ne (re)scriem Scenariul de Viață?” Sambata 11 martie, 9:30 – 18:00

Un curs foarte puternic despre cum putem renunta la scenariile de viata pe care ceilalti le-au proiectat asupra noastra si cum ne putem asuma propriul drum.

“Relatii armonioase, Relatii sanatoase”, Marti, 14 martie, 18:30 – 21:30 impreuna cu Mihai Popa-Radu

O seara despre relatiile de cuplu cu provocarea de a fi impreuna ramanand fideli noua insine.

“Jocuri psihologice in facilitarea grupurilor”, joi, 4 mai, 18:30 – 21:30

O seara despre rolurile pe care le jucam pe scena (Salvator/Persecutor/Victima) si moduri in care le putem evita.

“Relatii de familie constiente”, sambata 10 iunie 9:30 – 18:00

Un curs de clarificare si curatare a relatiilor noastre familiale; de intelegere si acceptare a propriei “constelatii de familie”.
“Punct si de la capat…Cum gestionam separarile din viata noastra?”, sambata 7 octombrie 9:30 – 18:00

O zi despre cum sa acceptam schimbarea in viata noastra, despre atasament, renuntare si creatie.
“Elemente de Analiza Tranzactionala in lucrul cu grupuri: training, facilitare, conferinte, sedinte, ateliere”, sambata – duminica, 4-5 noiembrie

Doua zile despre cel mai important “instrument” de facilitare a grupurilor – propria persoana. Si un indemn la a lucra cu sine in timp ce lucram cu ceilalti.

“Happy End 2017”, sambata 12 decembrie 18:30 – 21:30

O seara despre a fi recunoscatori pentru ce am primit si a renunta la ce nu ne mai este de folos pentru noul an.

Even with this sighting though, there is no guarantee that the https://celltrackingapps.com stand will ever see the light of day outside cupertino

“2017 – Un an de viata rotunda”, sambata 21 ianuarie 2017

December 29th, 2016 com Comments Off on “2017 – Un an de viata rotunda”, sambata 21 ianuarie 2017

2017Vrei sa traiesti frumos in 2017?

Te-ai saturat sa te lasi pe tine intotdeauna pe locul 2 (sau chiar 3 sau 4…) al vietii tale?

Esti hotarat ca in 2017 sa nu mai repeti blocajele din 2016?

Te invit atunci la cea de-a patra editie a programului “2017 – Un an de viata rotunda”!

Si iata ce iti propun:

Iti iei “La revedere” de la 2016. Te bucuri de ceea ce ai deja in viata ta si lasi acest an sa plece, cu bucuriile si momentele sale mai dificile, cu lectiile sale pentru tine. Afli metode practice despre cum poti renunta la ceea ce nu iti mai este util, pentru a crea spatiu de crestere pentru tine in 2017.

Visezi cu “ochii deschisi” la 2017. Iti dai voie sa iti imaginezi un an care te-ar ajuta cel mai mult sa evoluezi, un an in care sa fii aliniat misiunii tale personale. Stii cum vrei sa cresti si sa contribui in 2017. Iti stabilesti intentii puternice pentru acest an prin care sa ai grija de corpul, mintea, emotiile si spiritul tau. Vizualizezi viata ta implinita, in care pasivitatea si agitatia au fost inlocuite de actiune coerenta si constanta.

Te apuci de treaba. Intelegi ceea ce nu se spune de obicei despre “legea atractiei” – faptul ca pe langa intentie, “munca” (citeste obiceiurile zilnice) este esentiala. Gasesti cele mai bune modalitati pentru tine de a crea un “context de inevitabilitate” pentru ca lista ta de “New Year’s  Resolutions” sa se intample. Descoperi cum sa scapi de rutinele care te blocheaza si nu te mai lasi distras de activitati care nu te dezvolta.

Ce vei obtine din acest workshop?

 • Lista motivelor tale de recunostinta pentru anul 2016
 • Ritualuri simple si puternice de renuntare la tot ceea ce nu iti mai serveste (obiecte, credinte, emotii, idei, obiceiuri)
 • “Dream Board”-ul tau (viziunea ta exprimata prin colaj) pentru 2017
 • Principalele tale intentii si obiective pentru 2017
 • Lista obiceiurilor zilnice care sa iti sprijine intentiile pentru 2017
 • Modalitati practice de stabilire si mentinere a obiceiurilor pe termen lung

Cum va fi acest workshop?

Vei lucra experiential, combinand tehnici de coaching (gestionarea tranzitiilor, vizualizarea, credinte si valori, dezvoltarea obiceiurilor) cu elemente inspirate din terapia prin arta (exercitii cu imagini, colaj). Va fi un workshop interactiv in care iti vei antrena toate cele patru inteligente (corpul, emotiile, mintea si spiritul).

Care este investitia ta?

Pretul workshop-ului este de 440RON.

Beneficiezi de urmatoarea reducere:

–       10 % daca esti membru in comunitatea Steps4Change (client de coaching individual sau participant la cel putin un curs deschis) sau in comunitatea Training Café

Reducerile sunt cumulative.

Plata se face prin cont bancar; mai multe informatii despre cum poti efectua plata vei primi prin email in urma inscrierii.

Unde?

La Training Café, Strada Academiei, nr 17, etaj 3, Bucuresti (langa Teatrul Odeon), vezi harta aici http://training-cafe.ro/contact/

Cand?

Sambata, 21 ianuarie 2017 ora 9:30 – 18:00.

Cum te inscrii?

Inscrie-te acum trimitand un email la adresa raluca.mohanu@steps4change.ro.

Shure the star of the company’s booth revealing post was the e500 earphones, which debuted last week at the consumer electronics show in las vegas

Happy End 2016 & Daruri de Craciun, miercuri 14 decembrie 18:30

December 4th, 2016 com Comments Off on Happy End 2016 & Daruri de Craciun, miercuri 14 decembrie 18:30

participare pe baza de donatie oferita  copiilor abandonati

christmas-1870206_960_720
La final de an, te invit la un workshop in care sa imbinam dezvoltarea noastra personala cu contributia pentru copiii aflati in dificultate.

Iti propun sa iti oferi mai intai tie un cadou de Craciun – TIMP pentru tine. Timp pentru a incheia cu bine acest an, onorand ceea ce ti-a adus bun si lasand in urma ce nu iti mai este de folos.

Pentru a pentru a incepe cu bine 2017, iti propun ca mai intai:

 • sa fim recunoscatori pentru ce ne-a adus anul 2016
 • sa sarbatorim succesele din 2016
 • sa reflectam asupra problemelor si blocajelor din acest an pentru a evita sa le repetam si in 2017
 • sa ne stabilim o intentie pentru anul 2017

Workshop-ul va fi interactiv si va combina tehnici de coaching si din terapia prin arta.

Care este investitia ta?

Participarea la workshop se face pe baza de donatie; banii colectati vor fi donati catre un centru de plasament destinat ingrijirii copiilor abandonati.

Donatia recomandata este de 200RON/persoana, banii se doneaza cash la curs.

Unde?

La sediul Training Cafe, Strada Academiei, nr 17, etaj 3, Bucuresti (langa Teatrul Odeon), vezi harta aici http://training-cafe.ro/contact/.

Cand?

Miercuri, 14 decembrie, intre 18:30 – 21:15

Cum te inscrii?

Inscrie-te acum prin email la raluca.mohanu@steps4change.ro.

 

Users will be able to switch on or off all plugged in devices, and can even set schedules for multiple smart satellite phone tracker within https://besttrackingapps.com/ plugs at once
Articole (RSS) Comentarii (RSS)