Steps4Change.ro

Inteligenta emotionala

Afla cum sa mergi drept la tinta – 24 februarie 2009

February 15th, 2009

Te invit la urmatoarea intalnire lunara de dezvoltare personala “Pasi pentru schimbare” care va avea loc marti, 24 februarie 2009. A doua tema a acestui an este “Cum sa mergi drept la tinta?” sau cum sa nu te lasi deturnat de la atingerea obiectivelor tale.
Iata 3 idei cheie a acestui curs deschis:
  • Incepe cu gandul la final deoarece “Daca nu stii incotro te indrepti, orice drum te va duce acolo”, Lewis Carroll
  • Toate lucrurile sunt create de doua ori deoarece “Pentru toate exista o creatie prima, mentala, si una secunda, fizica”, Stephen Covey
  • “Nu ti se da niciodata o dorinta fara a avea si puterea de a o indeplini. Totusi, s-ar putea sa fie nevoie sa muncesti din greu.”, Richard Bach sau drumul pana la atingerea obiectivelor necesita disciplina si efort

Ce inveti in acest program:

1. cum sa iti stabilesti obiective pornind de la ceea ce este cu adevarat important pentru tine

2. cum sa parcurgi drumul de la stabilirea obiectivelor la atingerea lor

3. cum sa iti mentii concentrarea asupra obiectivelor tale

Vei beneficia de acest curs daca iti propui sa traiesti o viata cu directie si … totodata cu sens. Vei avea ocazia sa reflectezi la gradul tau de multumire in legatura cu aspectele principale ale vietii tale. Mai mult, iti vei stabili obiective motivante si vei identifica si pasii pe care ii vei parcurge pentru a reusi.

Acest curs te va ajuta ca increderea in realizarea telurilor tale sa fie mai mare decat indoiala. Vei invata sa eviti amanarea sau distragerea atentiei pentru a avea a merge …drept la tinta!

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu … si poti afla mai multe despre mine vizitand acest blog.

Cum se va desfasura:

Pe parcursul a trei ore vei parcurge exercitii individuale si de grup de life coaching. Principalele exercitii folosite sunt Roata vietii si modelul T-GROW.

Locatia: Sala de training (mansarda) Cafepedia Piata Romana (Str. Pictor Verona nr. 2, intre magazinul Diverta – fostul magazin Eva si restarantul La Mama din strada Episcopiei)

Data: 24 februarie, ora 18:30 – 21:30.

Inscrie-te acum trimitand e-mail la raluca.mohanu@steps4change.ro. Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul inscris”.

Taxa: 60 RON.

Te astept cu drag,

Raluca

Die abmessungen www.ghostwritinghilfe.com/ von atomen können in unterschiedlicher weise bestimmt werden

Comments are closed.

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)