Steps4Change.ro

Inteligenta emotionala

Afla cum a fost – Empower Campus, aprilie 2011

May 16th, 2011

Ionut Ciurea – Facilitator, Empower Campus:

“Primul modul, facilitat de Raluca Mohanu, a fost dedicat misiunii personale si a fost o experienta utila mai ales la inceput de drum, la inceput de cariera cand este greu sa-ti gasesti orientarea si modelele de viata si de cariera pe care sa le urmezi.

Raluca a reusit sa ghideze participantii in cautarea propriei misiuni si i-a ajutat sa-si clarifice obiectivele, valorile si convingerile care ii influenteaza zilnic in viata personala si profesionala.

Cel mai mult m-a impresionat curajul si dedicarea participatilor de a participa si de a-si “pune misiunea pe tapet” in fata colegilor de training. Au vorbit deschis despre misiunea lor, despre credintele si valorile lor, dar si despre fricile lor. M-am bucurat sa vad tineri care vor sa faca intr-adevar ceva cu viata lor si care isi pastreaza principii si reguli de viata si de cariera care, cu siguranta, le garanteaza succesul pe termen lung.”

Florina Natuparticipant

“Mi-a placut mult atmosfera creata – am putut sa fim deschisi, sinceri, sa ne exprimam ideile fara sa ne temem ca vom fi judecati… Am numai cuvinte de lauda pentru Raluca, e o persoana extraordinara. Cred ca primul modul si-a indeplinit scopul.”

Liviu Grandlparticipant

“Despre Raluca nu pot decat sa spun ca este Foarte Tare! Mie mi-au placut extrem de mult cele doua zile si cred ca si-au atins scopul. Raluca este o persoana care stie sa raspunda, sa explice. Are rabdare, este entuziasta si gestioneaza foarte bine momentul. Nu pot decat sa multumesc. Cel mai mult mi-a placut si mi s-a parut extrem de util – acea exemplificare a relatiilor, cum sa raspunzi, cum sa primesti un raspuns negativ etc. Eu am ramas marcat in mod pozitiv. Modul in care s-a realizat prezentarea misiunilor, setarea obiectivelor, toate au facut din acest training sa fie unul reusit.

Oana Andreea Vasiliuparticipant

“Pentru mine, primul modul a insemnat sa aud si sa raspund cu voce tare la intrebarile la care nu indrazneam sa le pun in alte conditii, la care meditam cateodata si cu al caror raspuns nu eram multumita. Insa, ascultandu-mi colegii, mi-am dat seama ca pot si stiu ce vreau sa fac in viata, ca aveam nevoie de cineva ca Raluca intr-un context ca Empower Campus sa vorbesc despre asta si sa realizez ca am facut primul pas important pentru succesul reusitei mele. Multumesc!”

Bogdan Bratosinparticipant

“Cel mai mult mi-a placut faptul ca prezentarea nu a fost rigida, ca trainerul a deviat de la structura pentru a adresa probleme generale ce presau participantii, alias “Dilema refuzului” si a dat un raspuns complet, corect si bine exemplificat. Consider ca esenta trainingului este foarte profunda, astfel, este admirabila ideea de a “forta” oamenii sa se gandeasca care le este misiunea si sa o sustina public. “

 

Hurricane evacuees jack and cassie essay writer by http://pro-essay-writer.com holcomb of gautier, miss

Comments are closed.

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)