Steps4Change.ro

Inteligenta emotionala

"2010 – Un an de Viata Rotunda", 26 ianuarie, ora 18:30

January 16th, 2010

Vrei ca 2010 sa devina cel mai bun an al vietii tale de pana acum? Iti doresti sa ai o “viata rotunda”, cu cat mai putine conflicte intre viata personala si cea profesionala? Iti propui ca in acest an sa iti respecti dorintele?

In acest caz te invit la intalnirea Pasi pentru Schimbare cu tema “2010- Un an de Viata Rotunda”, din 26 ianuarie la ora 18:30.

Inca stai pe ganduri? Iata trei motive pentru care sa participi:

  1. Acest curs te va ajuta ca increderea in realizarea telurilor tale sa fie mai mare decat indoiala;
  2. Vei avea ocazia sa reflectezi la gradul tau de multumire in legatura cu aspectele principale ale vietii tale. Mai mult, iti vei constientiza dorintele, le vei face memorabile pentru tine si iti vei asuma raspunderea realizarii lor.
  3. Vei identifica ceea ce este cu adevarat important pentru tine in 2010 si astfel, vei evita amanarea sau distragerea atentiei de la “drumul tau”.

Ce inveti in acest program:

  1. Sa incepi cu gandul la final deoarece “Daca nu stii incotro te indrepti, orice drum te va duce acolo”(Lewis Carroll)
  2. Ca toate lucrurile sunt create de doua ori: “Pentru toate exista o creatie prima, mentala, si una secunda, fizica” (Stephen Covey).
  3. Si poate cel mai important, ca drumul pana la atingerea obiectivelor necesita disciplina si… efort. “Nu ti se da niciodata o dorinta fara a avea si puterea de a o indeplini. Totusi, s-ar putea sa fie nevoie sa muncesti din greu.”(Richard Bach)

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach si trainer specializat in acompanierea clientilor in procese de tranzitie. Daca vrei sa afli mai multe despre Raluca, viziteaza http://steps4change.ro.

Cum se desfasoara cursul?

Pe parcursul a trei ore vei parcurge exercitii individuale si de grup bazate pe simbolizare si vizualizare. Deasemenea, vei folosi Roata Vietii (“The Wheel of Life”), un instrument de coaching simplu si puternic care iti ofera o radiografie in timp real a diferitelor aspect ale vietii tale (poti citi mai multe aici – http://www.empower.ro/inteligenta-emotionala/2009-un-an-de-viata-rotunda/.

Locatia: Str. Schitu Magureanu nr.7. Puncte de reper: in apropierea Bd. Mihail Kogalniceanu / Regina Elisabeta, vis-a-vis de Floraria Cismigiu si langa Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, dupa magazinul Angst, la intrare cu o usa de lemn maro.

Data: 26 ianuarie, orele 18:30 – 21:30.

Investitia ta: 80 RON. Plata se face pe loc.

Abonament  trimestrial: Daca participi la cele 3 intalniri din trimestrul I (22 Februarie – « Inteligenta emotionala – Relatia cu Tine » si 23 martie – “Inteligenta emotionala ² – Stilurile de lucru in echipa”), platesti doar 200RON (economisesti 40RON si ai un discount de 17%).

Inscrie-te ACUM trimitand e-mail la daniela.elena.david@gmail.com. Locurile sunt limitate si inscrierile se fac pe principiul “primul confirmat – primul participant”.

But school leaders entered the school year good things to write an essay about feeling well prepared because the district has been gradually putting competency-based education, or cbe, in place since the 2009-10 school year

Comments are closed.

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)