Steps4Change.ro

Inteligenta emotionala

“Inteligenta emotionala ² – Stilurile de lucru in echipa”, 23 martie, ora 18:30

March 11th, 2010

Vrei sa afli cum poti avea rezultate mai bune, folosind ceea ce ai deja? Vrei sa eviti situatiile complicate si neplacute in care apar neintelegeri la locul de munca sau in orice alta echipa din care faci parte? Iti doresti sa stii ce te motiveaza si sa inveti sa ii motivezi si pe cei din jur?

In acest caz te invit la intalnirea Pasi pentru Schimbare cu tema “Inteligenta emotionala ² – Stilurile de lucru in echipa“, din 23 martie la ora 18:30.

Inca stai pe ganduri? Iata trei motive pentru care sa participi:

  1. Afli care este stilul tau preferat de lucru, cu avantaje si dezavantaje;
  2. Identifici principalele stiluri de lucru ale altora, deci cum poti lucra mai bine cu ei;
  3. Vei gasi cateva idei utile despre cum poti evita situatiile neplacute in care cei cu care lucrezi nu mai sunt motivati sa continue.

Ce inveti in acest program:

  1. Sa iti identifici stilul preferat de lucru si de interactiune, sa iti intelegi punctele tari si modalitatile de a reduce stressul auto-indus.
  2. Despre conceptul de “driver” din analiza tranzactionala si importanta acestuia in activitatea unei persoane. Afli care sunt principalele drivere, cum sa le identifici si cum sa le fructifici, deasemenea cum sa eviti situatiile neplacute din viata profesionala folosind calitatile partenerilor de lucru.
  3. Cum poti motiva pe cineva in functie de driverul respectivei persoane si, evident, cum sa iti mentii motivatia ta.

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach si trainer specializat in acompanierea clientilor in procese de tranzitie. Daca vrei sa afli mai multe despre Raluca, viziteaza .

Cum se desfasoara cursul?

Pe parcursul celor trei ore vei parcurge exercitii individuale si de grup bazate pe concepte – cheie din analiza tranzactionala. Vor fi discutate in special conceptele de “driver” si “injonctiune”, doua tipuri de mesaje puternice pe care le primim in copilarie si le facem un loc important in credintele noastre.

Locatia: Str. Schitu Magureanu nr.7. Puncte de reper: in apropierea Bd. Mihail Kogalniceanu / Regina Elisabeta, vis-a-vis de Floraria Cismigiu si langa Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, dupa magazinul Angst, la intrare cu o usa de lemn maro.

Data: 23 martie, orele 18:30 – 21:30.

Investitia ta: 80 RON. Plata se face pe loc.

Inscrie-te ACUM trimitand e-mail la office@steps4change.ro. Locurile sunt limitate si inscrierile se fac pe principiul “primul confirmat – primul participant”. If you’re of the mind to do something like this though, we’re willing to bet that’s a small price to pay for taking your iphone as far off the cellspyapps.org/how-to-tell-if-tracking-software-is-on-your-phone/ grid as it’s going to get

Comments are closed.

Din aceeasi categorie

Navigheaza

Articole (RSS) Comentarii (RSS)